4000 km zarándoklat 
5 ország - 5 millió lépés
Európán át 
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Felkészülés [8]
A felkészülési időszak hírei
Az út hírei, érdekességei [8]
Az út hírei, érdekességei
Körkérdésünk
Jártál már az El Camino-n?
Összes válasz: 173
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Főoldal » 2016 » Május » 31 » Döntés
6:54 AM
Döntés

 

Összeállt a felszerelés, a hátizsák bepakolva, az általam elkészített kabaktök nem engedi át a vizet, A bot amelyet faragtam jól működik. A korhű ruhák is megvannak. A tervezett indulás: 2016. június 5. 10 óra, Clark Ádám tér.

Sokkal nehezebb utat terveztem, mint a 2 évvel ezelőtti 3360 km-es volt. Nehezítettem a feltételrendszert saját magam számára.

Az útvonal bevésve: Szlovénián, Olaszországon, a Riviérán, a Cote d'Azur, Provance érintésével keresztül Dél-Franciaországon a Via Tososanan, át a Somport hágón, Spanyolországban több El Caminos utat megjárva érkezés az Atlanti Óceán partjához.
Szóval fejben és szervezésben minden kész!

És mindezek ellenére mégsem megyek. Egy apró hiba csúszott be: a fél éve a térdemen végrehajtott porcműtétem nem engedi, hogy elinduljak, legalábbis nem most! Az utolsó előtti pillanatig bíztam benne, hittem, hogy menni fog. Szépen alakulgatott a felépülés, amíg 5 héttel az indulás előtt ráestem a másik térdemre és 2 hét ágy lett a vége, mozgásképtelenné váltam, az addig jól alakuló felkészülés derékba tört. 2 hete végre újra tudtam járni, bár még nagyon korlátozottan de azért csináltam a dolgom és nagyon bíztam benne, hogy még így is mehetek. Az utolsó teszt, amelytől függővé tettem az indulást egy 4 napos folyamatos terhelés volt és elbuktam. Napi 22-26 km-eket gyalogoltam a Szent Jakab zarándokúton teljes felszereléssel, de már a 3. nap éreztem, hogy nagy gáz van. Nem megy a dolog.

Meg kellett hoznom a legnehezebb döntést ezzel az úttal kapcsolatban. Nem indulok! Most nem! Nem most! Megrokkanni nem akarok, útközben feladni a mozgásképtelenség miatt pedig még rosszabb lenne.

A ruhákat összehajtogattam, bestokiztam, a felszerelést eltettem arra az időre amikor majd menni tudok. Hogy ez 1 év, vagy 2? Nem tudom. Majd kiderül. Ez az út megvár - hisz teljesen kész van a fejemben. Már nem csak álom - már terv, ami ki van dolgozva, csak késleltetve van egy objektív körülmény miatt. Így a címe is változik. Nem 2016. Át Európán! 4000 km. Hanem 201?. Át európán! 4000 km.

Kategória: Az út hírei, érdekességei | Megtekintések száma: 1977 | Hozzáadta:: Andy | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 2
1 ecsiaed  
0
Szia András!
Teljesen véletlenül találtam meg a honlapod, ahol láttam, hogy holnap indulsz egy kiadós caminora ismét. Képzeld, 1 nappal vagyok előtted, ma indultam. A zsámbéki cukrászdából írok. Remélem fogunk találkozni, a táskádat meg fogom ismerni
Jó indulást holnapra!
Üdvözlettel: Ádám

2 Andy  
0
Köszönöm Ádám!

Sajnos nekem a visszatérő sérülés miatt ez most nem jött össze, bármennyire is szerettem volna! Next time!
Meddig mész? Sok sikert! Buen Camino!

A

Név *:
Email *:
Kód *:
Belépés
Keresés
Naptár
«  Május 2016  »
HKSzeCsPSzoV
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Mentett bejegyzések
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Online Munkaasztal
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Copyright MyCorp © 2024
    Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben