4000 km zarándoklat 
5 ország - 5 millió lépés
Európán át 
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Felkészülés [8]
A felkészülési időszak hírei
Az út hírei, érdekességei [8]
Az út hírei, érdekességei
Körkérdésünk
Jártál már az El Camino-n?
Összes válasz: 173
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Főoldal » 2014 » Február » 28 » Mettől - meddig - merre?
3:50 PM
Mettől - meddig - merre?

 

Budapestről, a Clark Ádám térről fogok indulni a Szent Jakab zarándokúton végig, Zsámbék, Tata, Kisbér, Pannonhalma, Győr, Lébény, Mosonmagyaróvár, Rajka útvonalon hagyom el az ország területét a szlovák, osztrák, magyar hármas-határkőnél.

 

 

Ausztriában Wolfsthal-nál csatlakozom az osztrák Szent Jakab útra, amely Bécs, Melk, Linz, Salzburg után éri el a tiroli fantasztikus tájat. Amennyire szép ez a vidék - annyira izgalmas is lesz. A legnagyobb napi emelkedésekkel és ereszkedésekkel itt fogok találkozni.

 

 

Majd Feldkirch környékén búcsúzom Ausztriától és lépek be az imádott Svájcba. Néhány kellemes tó parti séta után eljutok Interlakenbe - ami Svájci viszonylatban is a kedvencem. Fribourg, Lausanne, Genf következik.

 

 

Franciaországot elérve előbb a Via Gebennensis útvonalán haladok Le Puy en Valey irányába. Itt rátérek a Via Podiensis középkori útra, amely egészen San Jean Pied de Port-ig visz, a Pireneusok lábáig. A Franciaországi szakasz lesz a leghosszabb (több mint 1100 km) és feltehetőleg nem fogok fázni, mert a nyár kellős közepén járok majd itt.

 

 

 

SJPdP-nál újra rátérek a "Francia út"-ra, a már egyszer végig járt és megélt útra. A Pireneusokon való átkelés, Pamplona, Burgos, Leon, Santiago de Compostela. Majd ki nem hagynám az Atlanti-óceán partján lévő Muxia-t és Fisterra-t. 

 

 

Így, összegezve kb. 3500-3600 km-t fogok gyalogolni - 5 országon át, 4-5 hónapon keresztül. 

Már nagyon várom!

Kategória: Felkészülés | Megtekintések száma: 2943 | Hozzáadta:: Andy | Helyezés: 5.0/1
Összes hozzászólás: 5
5 Jamesjef  
0
No matter how you do it, losing weight is an individual thing. Friends can help you but they can't lose the weight for you. You've got to take charge of your weight loss from the beginning if you want to get serious about losing weight. The following tips will help.

3 Erika  
1
Tudom-tudom... már most büszkén hirdetem, hogy nekem van egy ismerősöm, aki gyalog megy Compostelába...sokan értetlenül néznek, hogy ennek mi értelme, na ezeknek nem is magyarázom miért is jó ez... a többiekkel meg örülünk, hogy mész:-)))) ...

4 Andy  
0
Nem kell, hogy mindenki megértse! Majd ha megtapasztalják a megérkezés örömét egy-egy hosszú út után, azt a nyugalmat, ami ilyenkor átjárja az embert, akkor megértik! Vagy lehet - akkor sem! Nem számít! Azok számítanak - akik velem együtt örülnek!

1 Erika  
1
Azt kell mondjam, nagyon irigy vagyok....elmondani nem tudom mennyire....:-)))))

2 Andy  
0
Tudod! Jobban szeretem ha irigykednek mint ha sajnálkoznak! smile

Név *:
Email *:
Kód *:
Belépés
Keresés
Naptár
«  Február 2014  »
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Mentett bejegyzések
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Online Munkaasztal
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Copyright MyCorp © 2024
    Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben